Tuesday, 30 July 2013

Happy Birthday To Me !

Assalamualaikum Semua :)



Haa nampak tau dua pic comey tu ? Cehh perasan ^^ Mesti korang tertunggu-tunggu bila lah Ira nak update post pasal birthday Ira ni .. Alah Ira cakap je macam tu sebab mane lah tau "Crush" Ira terjumpa blog Ira ni .. Hmm . So sekarang Ira nak share dengan korang tentang hari yang paling awesome tu !

Seberannya birthday Ira dah lepas , 28 Julai 2013 hari itu . Hari tu jugak Ira beli baju raya :) Opps lupa ! Korang warna apa tahun ni ? Haa Ira warna pink merah . Baju jalan ada dua .. 

Stop pasal baju raya ! Okay masa tu Ira tengah ulangkaji dalam bilik . Tiba-tiba adek Ira , Ocin panggil . "Kakak ! Hadiah !" Terkejut jugak Ira . Siapa lah nak bagi hadiah dekat Ira ni . Rupa-rupanya ayah Ira ! So Ira turun tangga lah , pergi tengok . Lepas tu ayah Ira bagi hadiah tu . Siap balut dengan sampul hadiah lagi ^_^ Ayah Ira cakap "Kotak muzik je tu .." Mak Ira pulak , ayah bagi novel ke , frame .. Sekali tengok nak tau apa ? Ira bukak je .. Handphone !!! Alhamdulillah terima kasih ayah ;) Nak tau phone apa  ? Alah yang Ira pegang tu .. Samsung Galaxy Y . ^_^

Ira bukan nak menunjuk tapi ni kan diary Ira .. Suka hati lah kan :P hehe ... Tempat Ira luahkan segala-galanya . Tak lah semua -_- Then Ira macam nak menangis bila dapat phone tu . Then mak Ira cakap pergi siap lepas ni kita pergi shopping .. hehe . So kitorang buka puasa dekat luar lah sempena birthday Ira . Cehh takde lah .. Kitorang shopping dekat Nilai 3 . Alhamdulillah semua beli kecuali kasut je belom . Korang pulak ? Meh lah komen2 dekat post ni :) Hmm ...

Okay lah bye bye ! Seriusly masa tu Ira happy sangat .. Thanks semua ^_^ Cuma pening siket , hehe ;)



2 comments:

  1. Happy birthday teman~ semoga apa yang diinginkan tercapai *aamiin* ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum ! Tinggalkan komen korang :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...