Friday, 26 July 2013

Happy Birthday Blog :)

Assalamualaikum !

Nak tau tak hari ni hari apa ? Hari ni birthday blog Ira ! So dah setahun dah blog Ira since tahun lepas . ^_^ Memandangkan tadi Ira bukak dashbord terkejut tengok ada 7 comment . Siket jek tu ... hehehe XD Then follower pon meningkat . Btw thanks much tau to siapa yang rajin singgah and follow blog Ira . Jasa anda amat dihargai :)




Esok hari Ahad kan ? 28 Julai 2013 hari paling bermakna buat Ira sebab esok ialah birthday Ira pulak ! Tak sabar nak tunggu esok .. Mak Ira cakap nak sambut birthday Ira . Tapi nanti sambut lepas buka lah ;) Hmm bestnya ^_^

Okay lah nanti tunggu tau entry untuk birthday Ira pulak . Jangan lupa singgah ... :)





4 comments:

Assalamualaikum ! Tinggalkan komen korang :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...