Saturday, 15 June 2013

New Design !


Assalamualaikum , hyee korang !
Hari ni Ira nak share dengan korang tentang design baru blog Ira .  Design baru ? Hmm sebernanya dah lame Ira teringin nak edit blog Ira ni cantik-cantik . Btw comel tak blog Ira ? hehe ! Kali ni Ira guna template "Simple Template" . Betul cakap korang , kalau guna simple template ni memang senang nak edit . Cuma kod Html dia jek yang kadang-kadang tak betul . Cuba korang tengok , header tetap same kan ? Yelah malas nak create yang baru .Maklumlah Ira ni bukannya pandai pon bab-bab mengedit header ni .. Kalau bab pilih background memang Ira tekun . Sebab kalau nak pilih background je mesti nak yang warna pink or purple . So semuanya pink lah . Polkadot ke and whatever lahh ! Tengok cun tak blog Ira ? hehe .. Kalau boleh Ira nak cantik kan lagi blog Ira ni .. Okay lah ni je yang mampu Ira buat , janji blog Ira ni comel macam tuan nya jugak ! :) Hmm kalau rajin singgah and follow lah blog Ira yang tak seberapa ni ..

Then tak sabar rasanya nak sambut birthday blog ni bulan depan . Dekat sangat dengan birthday Ira :) Pejam celik dah setahun lebih dah blog Ira ni .. Okay setakat ni jek nak share dengan korang ! Enjoy ^_^

3 comments:

  1. blog ira mmg dah comel :)

    ReplyDelete
  2. heee.. ira un comey..blog un comey :))

    ReplyDelete
  3. Thanks akak ! Akak berdua lagi comey .. ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum ! Tinggalkan komen korang :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...